vakantiebieb
Vanaf 1 juli kun je weer gebruik maken van de vakantiebieb. Blijven lezen is ook voor onze leerlingen een goede oefening in de vakantie. Als je een leuk, grappig of interessant boek leest is het ook leuk om te lezen. Maar je kunt boeken soms ook luisteren als je even geen zin hebt om zelf te lezen. Ook hier leren we veel van!
De bibliotheek heeft iedere zomer een vakantiebieb online. Dit is voor iedereen!
Vakantiebieb
De VakantieBieb is hét zomercadeautje van de Bibliotheek: een gratis app vol e-books en luisterboeken voor jong en oud! De VakantieBieb-app is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als leerlingen géén lid zijn van de Bibliotheek.
In de app staan e-books zoals SuperDolfje van Paul van Loon en Lampje van Annet Schaap. Daarnaast staan er dit jaar ook luisterboeken in de app, zoals Floddertjevan Annie M.G. Schmidt en De jacht op het schaduwdier van John Flanagan.
De VakantieBieb is gratis beschikbaar in de App Store en via Google Play. Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020. Meer informatie vind je op www.vakantiebieb.nl.
Jeugdbibliotheek.nl
Kinderen die lid zijn van de Bibliotheek kunnen naast de e-books en luisterboeken in de VakantieBieb nog veel meer e-books en luisterboeken lenen. Ook kunnen ze oefenen voor schoolvakken via Junior Einstein. Kijk op jeugdbibliotheek.nl voor een overzicht van alle digitale producten voor kinderen.