Er is plek voor een leerkracht in ons team!

We zijn op zoek naar een ervaren leerkracht die past bij natuurlijk leren op De Maashorst School.In het nieuwe schooljaar hebben we nog 1 plekje vrij voor 2 tot 2,5 dag. Je start per 1 augustus 2021.

Wat doe je

Je bent verantwoordelijk voor een stamgroep van 15 kinderen. Dit doe je samen met een andere leerkracht. Met deze kinderen van 4 tot 14 start jij de dag op. Daarna begeleid je kinderen tijdens hun persoonlijke leerroute, en geef je les in bepaalde vakken van het rooster. Iedere 8 weken is dit een ander rooster wat samen met de kinderen wordt vastgesteld. Jij kijkt naar het individuele kind en met je pedagogische en didactische kwaliteiten zie jij mogelijkheden en weet jij het ‘knopje’ motivatie bij deze kinderen te vinden, zodat er natuurlijke groei gaat ontstaan.

Wat breng je mee

Vooral heel veel enthousiasme voor deze vernieuwende vorm van onderwijs, en de wens om jezelf hierin verder te ontwikkelen, zodat je bij kunt dragen aan de ontwikkeling van onze school. Je hebt geen methode nodig om kinderen te laten leren. Je bent creatief in je lessen en wil kinderen laten leren door te doen. Je hebt een goede helicopterview, zodat alle kinderen in beeld blijven. We geven niet klassikaal les, dus je bent gewend om dit ook anders te doen zoals bijv. in projecten, op een leerplein. Je hebt kennis van, ervaring met en de wens om ontdekkend te leren, spelend te leren, en leren in de praktijk door te doen. Je werkt graag in een klein team en je bent een aanpakker.

Wat bieden we

Een werkplek op een school waar het onderwijs van de toekomst wordt vormgegeven. Een kans om mee te werken aan de groei en ontwikkeling van deze school, samen met een enthousiast en collegiaal team. We werken volgens holarchie, wat betekent dat we iedereen in hun kracht willen zetten. Naast je werk voor de leerlingen, runnen we samen ook de school.

Er is een team van vijf begeleiders (leerkrachten en onderwijsondersteuners) voor een groep van ongeveer 40 kinderen. Voor meer informatie over onze school kijk op www.demaashorstschool.nl.

Dit is een contract voor in eerste instantie 2 jaar.

Salariëring volgens cao PO, salarisschaal 10.

Hoe solliciteer je

Voor vragen mag je contact opnemen met directeur-bestuurder Babbe Fleskens via telefoonnummer 0413 – 280843. Je mag je sollicitatie mailen naar info@demaashorstschool.nl, we ontvangen graag je CV en motivatie.

Sluiting vacature: 30 juni 2021

Eerste gesprekken: 7 en 8 juli

Vacature leerkracht