start nieuwe schooljaar
Vandaag was weer de start van het nieuwe schooljaar 2020-2021.

Wat fijn om de jassen weer aan de kapstok te zien en een grote groep van 35 kinderen bij de start van dit nieuwe schooljaar!
De start vanochtend om half negen was met alle kinderen aan de lunchtafels in de keuken. Wat fijn om alle oude vertrouwde, maar ook nieuwe gezichten weer te zien. De juffen hebben er weer zin in, maar eerst was het belangrijk om een aantal nieuwe dingen te vertellen.

Er waren namelijk een aantal dingen veranderd tijdens de vakantie. Niet alleen een grotere groep kinderen op onze school, maar ook een nieuwe indeling van het gebouw. Met meer kinderen starten we in de ochtend in drie in plaats van twee groepen, zodat we alle kinderen de juiste aandacht kunnen geven tijdens de tijd voor rekenen en taal. De speelhoeken zijn verplaatst, dus het is handig om te weten waar de knutselspullen, de lego en de huishoek zijn gebleven. Om binnen hutten te bouwen hebben we nu zelfs een heel lokaal vrijgemaakt.

Naast deze verandering binnen hebben we ook nieuwe dingen buiten in de tuin, zoals een bankje. Maar ook een mooie nieuwe buitenkeuken.
De buitenruimte krijgt dit schooljaar extra liefde en aandacht, zodat het beter afgestemd wordt op de wensen van onze leerlingen.

Wat zijn we trots op deze mooie ontwikkelingen en groei van onze school. Dat willen we dit schooljaar doorzetten om nog meer kinderen met Natuurlijk leren te laten groeien.

Wilt u weten hoe we Natuurlijk leren inzetten? Kijk dan onze pagina met meest gestelde vragen en uiteraard maken we graag een afspraak met u om al uw vragen te beantwoorden.

We wensen iedereen een heel fijn schooljaar met veel persoonlijke groei!

Bankje in de tuin