Workshop

Onze leerlingen kunnen 1 uur per week terecht bij het workshopbureau. Deze wordt gerund door ouders. Samen met de leerlingen gaan de ouders aan de slag om de workshop die de kinderen graag willen doen te organiseren.

Zo wilden ook Tara en Timo een keer meehelpen op de kinderboerderij. De Kinderboerderij in Uden wilden wel wat extra hulp van de kinderen. Maar niet alleen Timo en Tara wilden dit doen, bij navraag waren er uiteindelijk 22 kinderen van De Maashorst School die wilden helpen.

Er werden 2 vrijdagochtenden gepland om in twee groepen van 11 kinderen mee stallen schoon te maken, varkens eten te geven, konijnen te knuffelen en uiteindelijk natuurlijk ook nog lekker in de speeltuin te spelen.