Lunch

Op De Maashorst School vinden we de lunch een belangrijk moment. Ook van de lunch kun je namelijk leren, nieuwe smaken ontdekken en sociale vaardigheden oefenen. Dat we allemaal gezond eten vinden we ook belangrijk. Daarom zijn we trots dat we het vignet van de Gezonde School hebben behaald.
Iedere leerling neemt zelf een verantwoorde lunch mee naar school en fruit voor bij het fruitmoment. We proberen om regelmatig ook een ‘kookles’  in te zetten om nieuwe smaken te leren ontdekken en nieuwe dingen te proeven.
Kookles
Regelmatig staat er op het rooster een kookles. Hierbij gaat een klein groepje kinderen zelf aan de slag met een recept. Hierbij leren ze begrijpend lezen en rekenen. Want we houden natuurlijk rekening met de andere leerlingen dit dit recept ook willen proeven.
Zo past alles in onze visie van Natuurlijk Leren en een Gezonde School.

“Smaken ontdekken, leren koken en het leukste is proeven!”

Ik wil graag meer informatie!