Inschrijving informatiemiddag
Wilt u graag meer weten over De Maashorst School? En over onze nieuw onderwijsconcept Natuurlijk leren?
Wij vertellen u hier graag over. Dit kan op diverse manieren.
Wilt u een persoonlijke afspraak met onze directeur? Dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen en dan neemt zij contact met u op.
U wil graag eerst nog even wat meer persoonlijke informatie en een mogelijkheid om uw vragen te stellen? Dan bent u samen met uw partner en kind(eren) van harte welkom op onze informatiemiddag op woensdag 16 december van 15.00 tot 16.00 uur.
Wij vinden het fijn dat wij u op deze persoonlijke manier te woord kunnen staan. Dit willen wij uiteraard wel op een verantwoorde manier doen.
Vandaar dat wij u vragen om u ook in te schrijven als u wenst te komen. Dit kunt u doen door onderstaande gegevens in te vullen.
Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we volgens de RIVM maatregelen kunnen handelen.
Heeft u zich ingeschreven en bent u toch verhinderd? Laat het ons even weten, zodat we niet met de hele groep wachten op u.
Dit kan door ons een mail te sturen via info@demaashorstschool.nl
Ik meld me nu direct aan voor de informatiemiddag op woensdag 16 december van 15.00 tot 16.00 uur.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Inschrijving informatiemiddag woensdag 16 december van 15.00 tot 16.00 uur

Hoeveel personen (ouders en kinderen) komen op deze informatiemiddag (verplicht)