Inschrijving informatiebijeenkomst
Wilt u graag meer weten over De Maashorst School? En over onze nieuw onderwijsconcept Natuurlijk leren?
Wij vertellen u hier graag over. Dit kan op diverse manieren.
Wilt u een persoonlijke afspraak met onze directeur? Dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen en dan neemt zij contact met u op.
U wil graag eerst nog even wat meer persoonlijke informatie en een mogelijkheid om uw vragen te stellen? Dan bent u van harte welkom op onze informatieavond op woensdag 16 september a.s.
Van 19.30 tot 21.00 uur bent u welkom om een “kijkje in de keuken” te komen nemen. Wij vertellen u over onze manier van les geven, hoe we de nieuwsgierigheid van uw kind als uitgangspunt nemen en u kunt uw vragen stellen aan de leerkracht of ouder. Deze avond vindt plaats in ons schoolgebouw, Aldetiendstraat 21a te Uden. U kunt via de hoofdingang naar binnen.
Wij vinden het fijn dat wij u op deze persoonlijke manier weer te woord kunnen staan. Dit willen wij uiteraard wel op een verantwoorde manier doen.
Vandaar dat wij u vragen om u ook in te schrijven als u wenst te komen. Dit kunt u doen door onderstaande gegevens in te vullen.
Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we de informatieavond op een zorgvuldige manier kunnen houden, volgens de RIVM maatregelen.
Heeft u zich ingeschreven en bent u toch verhinderd? Laat het ons even weten, zodat we niet met de hele groep wachten op u. Dit kan door ons een mail te sturen via info@demaashorstschool.nl
Ik meld me nu direct aan voor de informatieavond op woensdag 16 september van 19.30 tot 21.00 uur.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp
Inschrijving informatieavond woensdag 16 september van 19.30 tot 21.00 uur

Hoeveel personen komen op deze informatieavond (verplicht)

Gegevens

Adres
Aldetiendstraat 21a
5402 ZC  UDEN
Telefoon school: 0413-280843
Kengegevens
RSIN/fiscaal nummer 8568.25.657
KvK nummer 67088856
Stichting Maashorst School
Bankgegevens
NL 23 RABO 0316 8574 16
ten name van Stichting Maashorstschool