Informatiemomenten

Voor ouders
De juiste basisschool kiezen voor uw kind is een belangrijke beslissing. Daarvoor wilt u natuurlijk de juiste informatie verzamelen en een gevoel krijgen bij de basisschool. Dat snappen wij als geen ander. We waarderen het ook enorm dat u goed kijkt welk soort onderwijs bij uw kind past.

Daarom hebben wij ook in het nieuwe jaar informatiemomenten ingepland.
Wij ontvangen op deze momenten graag u als ouder(s) op onze school waar we Natuurlijk leren uit gaan leggen en hoe we werken op de Maashorst School.
Er is ook de mogelijkheid om rustig rond te kijken op school en ook vragen aan ouders te stellen, zij hebben uiteindelijk ook voor deze keuze gestaan.

Hebt u interesse?
Kom dan op donderdag 27 januari om 19.00 uur of maandag 21 februari om 19.00 uur naar onze informatieavond.

Graag wel even aanmelden via info@demaashorstschool.nl, zodat we kunnen voldoen aan de maatregelen.
Vermeld even uw naam, welke datum en met hoeveel personen u wilt komen.

Voor professionals
Onze basisschool verschilt van het reguliere onderwijs. Natuurlijk leren is een bijzonder onderwijsconcept waarbij we vanuit de oorsprong onze school al op een andere manier hebben ingedeeld en ingericht. We merken dat veel van onze collega’s in het vakgebied hier interesse in hebben.

Daarom hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid te bieden om eens bij ons op school een kijkje te komen nemen en uw vragen te stellen.
Uiteraard zullen wij u ook meenemen in het onderwijsconcept Natuurlijk leren en wij dit voor onze leerlingen organiseren.

Hebt u interesse?
Kom dan op vrijdag 28 januari om 14.30 uur naar onze informatiemiddag.

Graag wel even aanmelden via hanneke@demaashorstschool.nl, zodat we kunnen voldoen aan de maatregelen.
Vermeld even uw naam en met hoeveel personen u komt.