Buiten op onderzoek
Informatiebijeenkomst 18 augustus
We merken dat ouders de afgelopen periode serieus gaan kijken naar andere vormen van basisonderwijs. De Maashorst School biedt een nieuwe onderwijsvorm Natuurlijk leren. Bent u ook nieuwsgierig wat dat betekent en hoe de kinderen dan les krijgen?
Op onze website proberen we zoveel mogelijk informatie te bieden wat deze onderwijsvorm inhoudt. Maar we begrijpen ook dat u meer informatie wilt ontvangen. Vandaar dat we voor alle geïnteresseerde ouders een informatiebijeenkomst houden op dinsdag 18 augustus van 19.30 tot 21.00.
We ontvangen u graag op dinsdag 18 augustus in ons schoolgebouw aan de Aldetiendstraat 21A in Uden.
Het is ook belangrijk dat u een kijkje kunt nemen in onze school, want dan kunt u zien en ervaren dat deze anders is ingericht. Niet zomaar uiteraard, maar dit heeft alles te maken met de vijf uitgangspunten om natuurlijke groei te creëren.
Om u alvast voor te bereiden hebben we ook een pagina veel gestelde vragen gemaakt. Hier kunt u alvast wat extra informatie vinden, die u in de vakantie alvast kunt doornemen. En we vragen u om al uw vragen alvast te verzamelen en na te denken aan wie u ze wilt stellen. Want op deze informatieavond zullen er begeleiders, coaches, ouders en vrijwilligers aanwezig zijn om deze voor u te beantwoorden.
Het is fijn dat we u weer mogen ontvangen. Maar we willen deze avond wel volgens de RIVM-maatregelen uitvoeren. Vandaar dat wij u vragen om zich voor deze avond in te schrijven via onderstaand contactformulier.
1. Mail ons door op onderstaande link te klikken.
2. Vermeld in de onderwerpregel: Aanmelding informatieavond
3. Vul de gegevens in en zet in het bericht met hoeveel personen u aanwezig bent.
Dan kunnen wij voor de juiste voorzorgsmaatregelen zorgen. En dan zien wij u op dinsdag 18 augustus om 19.30 uur!
Schrijf nu direct hieronder in!