Buitenschoolse opvang (BSO)

De Maashorst School heeft geen eigen buitenschoolse opvang. Uiteraard hebben wij wel contacten met de buitenschoolse opvang organisaties in Uden. Wij kunnen u aangeven welke bij uw kind zouden passen. Zo kan uw kind na school ook van een prettige opvang genieten.
We werken samen met Kanteel. Kanteel is een regionale partner in kinderopvang. Basisschool de Klimboom in Uden biedt ook voor de leerlingen van De Maashorst School een BSO. Deze basisschool is gelegen aan dezelfde parkeerplaats die aan de achterzijde van onze school ligt. De kinderen van De Maashorst School zijn welkom op deze buitenschoolse opvang.
Ik wil graag meer informatie!

“Buitenschoolse opvang moet bij uw kind passen.”

Buitenschoolse opvang bij De Klimboom
Zit je kind op de Maashorst school? Dan kan hij/zij na school naar BSO De Klimboom aan de Leeuweriksweg 10, te Uden. Hier kan je kind van 4-13 jaar, na school even lekker relaxen. Onze pedagogisch medewerkers bekijken samen met de kinderen welke activiteiten ze organiseren. Je kind kan zelf kiezen of hij/zij meedoet, want niets moet, bijna alles mag! Zo zijn er rustige clubjes en zie je ook sportieve, rode koppies. Voor ieder wat wils dus.
Talent ontdekken
We laten kinderen ook graag kennismaken met iets nieuws. Daarom hebben we regelmatig speciale workshops. Van fotografie tot toneel en van natuur tot techniek. Kinderen hebben bij ons echt inspraak in wat ze gaan doen.
Vakantie opvang
Naast leuke activiteiten, pakken we het ook wel eens groter aan. Met meerdere Kanteel locaties tegelijkertijd plannen we bijvoorbeeld een speciale zomerdag of voetbaltoernooi. Ook organiseren we regelmatig uitstapjes en knutselen we tijdens de vakanties een tof vakantieprogramma in elkaar. Samen met andere BSO locaties in de buurt, bieden we gezamenlijk vakantieopvang aan op 1 locatie.
Ben je benieuwd?
Wil je naschoolse opvang, vakantieopvang, of af en toe een dagje BSO? Er zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk onze website eens voor meer info. Wij vertellen je graag meer, dus kom eens kijken en plan een rondleiding via de blauwe button op onze website. Direct inschrijven kan ook, via de roze inschrijfbutton op onze website.
Meer weten? Neem contact op met Miranda Loeffen via mloeffen@kanteel.nl of relatiebeheer@kanteel.nl