Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Wat leuk dat u interesse heeft in De Maashorst School.
Als u zich op deze pagina aanmeldt voor onze nieuwsbrief,
dan versturen wij u maximaal 4 keer per jaar de nieuwsbrief.
In deze nieuwsbrief geven we u een kijkje in De Maashorst School in Uden en
hoe wij Natuurlijk leren als bijzonder onderwijsconcept gebruiken op onze school.
Uiteraard laten we ook graag ouders, leerlingen en begeleiders zelf aan het woord om u op de hoogte te houden.

“Wij delen graag onze kennis en ervaringen met Natuurlijk leren!”

Door hieronder uw gegevens in te vullen komt u automatisch op onze lijst om de nieuwsbrief te ontvangen.
Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Klik dan op de link onder de ontvangen nieuwsbrief. Zo schrijft u zich direct uit. Op deze manier voldoen we ook aan de privacywetgeving (AVG).
Door uw gegevens hier in te vullen gaat u ook akkoord met onze privacyverklaring.
Mis niets meer van onze ontwikkelingen op De Maashorst School door hieronder snel uw gegevens in te vullen!

[contact-form-7 id=”1407″ title=”Inschrijven nieuwsbrief”]

Mocht u nog meer vragen hebben over onze nieuwsbrief? Stel ons uw vraag en wij beantwoorden deze graag.